Nyheter

|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >|
17.01.09 CMJS' utstilling på Storo, 28. - 29. mars
Vi har fått forespørsel fra Christiania Modell Jernbane Selskab om vi ønsker å stille på en utstilling 28 - 29 Mars, på Storo ved Grefsen stasjon. Etter det jeg forstår er ikke datoen endelig satt, men de ønsker en snarlig tilbakemelding på om det er interesse for å være med. Diskutér her.
(publisert av Matija)
16.01.09 Forumet har flyttet
Siden det viste seg at vi ikke lenger kan stole på den gamle forum-provideren, har vi valgt å flytte forumet hit der vi har full kontroll (noe som gir oss mange fine muligheter!).
Alle gamle innlegg og brukere skal være bevart, mens privatmeldinger er dessverre tapt (eller, hvis noen har noe veldig viktig der, ta kontakt med meg for å få mulighet til å hente det ut).
For å få tilgang til det nye forumet må alle tilbakestille passordet på denne sida.
Ta kontakt (matija_alfakrøll_brikkelauget.no) hvis det skulle vært noen problemer!
(publisert av Matija)
15.01.09 Problemer med forumet
Forumet har i det siste vært veldig treg, og i dag har det sluttet å fungere. Siden vi ikke har tilgang til forum-serveren kan vi dessverre ikke si noe konkret om når (og hvis) den kommer tilbake. Vi har uansett i planen om å flytte forumet til ny server og har i den forbindelse for 2 uker siden lagd en backup av gamle artikler - så, i verste fall er det kun de nyeste artiklene som blir tapt (samt alle privatmeldinger), så det får vi bare leve med. Vi kommer tilbake med detaljer så snart det blir noe nytt.
(publisert av Matija)
08.12.08 Serveroppgradering
Oppgraderingen gikk som planlagt og vi er nå rustet for større belastning, blant annet bør det gå fint å kjøre forumet her uten problemer nå
(publisert av Håvard)
04.12.08 Oppgradering av serveren
I løpet av fredagen blir serveren tatt ned for oppgradering av hardwaren. Forumet skal fortsette å fungere på den gamle adressa.
(publisert av Matija)
|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >|