Nyheter

|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >|
02.04.21 God påske
Påske kahoot og bygge utfordring i påsken på forumet Følg link til Teams for Kahooten. Har du innspill til aktiviteter online, ta kontakt med MereteN på PM
(publisert av Håvard)
26.10.20 Velkommen til Brikkelauget

Velkommen til Brikkelauget. Her er forumet for legoglede, klossete spørsmål, og mye morro sammen med andre legoentusiaster. Hva skjer på dette forumet? Det arrangeres byggekonkurranser, du kan få og gi inspirasjon. Du møter likesinnede med felles glede over legoklosser. Du får spesielle medlemstilbud på LEGO. Søk opp Brikkelauget på facebook og instagram. Der finner du bilder fra konkurranser og utstillinger fra våre medlemmer.

Nå i disse Covid 19 tider, må vi finne gleder der de er. Som Prof Dumbledore sa. "Glede kan bli funnet, selv i de mørkeste tidene, hvis man bare kan huske å slå på lyset" (Fra boka Harry Potter: Fangen fra Azkaban)

Så slå på lyset i rommet hvor du har din Lego og bygg i vei. Vis oss dine byggverk. Uansett om det er originale modeller, kanskje du syns en teknikk som er brukt i byggverket er morsom, ny, spennende, og dine egne kreasjoner. Lista er lav for hva du kan legge ut. Nye sett er spennende for de som samler, og det er gøy å se hva du kan bygge med et sett, kanskje din løsning har noe nytt andre ikke har testet selv?

Det er mye gøy på åpent forum, men det er enda flere muligheter på sidene som åpnes når du har meldt deg inn som fullverdig medlem. Er det noe du savner så send epost til styret: kontakt(alfakrøll)brikkelauget.no og vi skal se om vi kan finne det du spør etter.

Bli med å bygg da vel :)

Hilsen Styret
(publisert av Bloom)
25.09.20 Skærbek 25-27/9-2020
Skærbek fan weekend avholdes 25-27 september 2020.

Flere av Brikkelauget sine medlemmer deltar her. Kommer du?
(publisert av Bloom)
14.03.20 Viktig informasjon fra styrets leder.
Brikkelauget og Covid-19 (Pandemi Koronavirus)


Brikkelauget følger de nasjonale og lokale råd og vedtak som gis av Folkehelseinstituttet (fhi.no), Helsedirektoratet (helsedirektoratet.no) og kommunene og legger ned all virksomhet som innebærer fysiske møter/eventer i regi av foreningen.

Mvh Morten Dalermoen
Klossmajor (styrets leder)
(publisert av Bloom)
08.02.20 På Kloss Hold 2020
På kloss hold 2020 er avlyst.
I forbindelse med korona er pålegg og råd fra myndighetene klare, så dermed avlyses årets På kloss hold.
Norges største utstilling av LEGO kommer sterkt tilbake i 2021!
Lik https://www.facebook.com/paaklosshold/ så får du informasjon om framtidige På kloss hold.


På Kloss Hold arrangeres i Trondheim 18. og 19. April 2020.

4 februar kom følgende beskjed fra Harald Kvande som er en av arrangørene.

-Vi håpet på 80 deltagende utstillere i år. BAM - der kom påmelding nummer 80 inn! Fra seks land har vi nå 80 påmeldte fra 15 til 83 år!
(publisert av Eiker86)
|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >|