Nyheter

|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >|
25.10.21 På Kloss Hold 2021
Årets På Kloss Hold er over. Og for en helg! 6636 besøkende, utrolig flotte utstillinger og for en gjeng fra Brikkelauget. Nå er det bare 6 mnd til neste gang. Kommer du i april?
(publisert av Bloom)
26.08.21 Høstens ankomst
Sommeren er forbi. En kan se lys i enden av en lang svart tunnel. Og høstens lange kvelder har atter en gang kommet.
Mange har brukt tiden godt det siste året, tatt opp nye hobbyer eller funnet frem gamle. Delt dem med sine nære og kjære og skapt mange gode minner, minner som vil vare i mange år. Flere har funnet frem til det de drev med i barndommen, Lego. Og kanskje derfor har du havnet her hos oss. Kanskje du har funnet en gammel bortgjemt skoeske på ett nedstøvet loft og tenkt. "Dette vil jeg vise mine unger, kanskje vi kan lage noe sammen? Men hva mer kan vi bygge?"
Uansett hva, hvordan eller hvorfor du har havnet her så er du velkommen. Velkommen til forumet hvor de som liker å skape noe, bygge noe, utfordre sine kunnskaper, dele sine meninger og spør om det byggetekniske rundt forskjellige byggverk i Lego.
Så klikk deg videre og bli kjent med oss. For vi vil bli kjent med deg.
(publisert av Bloom)
02.04.21 God påske
Påske kahoot og bygge utfordring i påsken på forumet Følg link til Teams for Kahooten. Har du innspill til aktiviteter online, ta kontakt med MereteN på PM
(publisert av Håvard)
26.10.20 Velkommen til Brikkelauget

Velkommen til Brikkelauget. Her er forumet for legoglede, klossete spørsmål, og mye morro sammen med andre legoentusiaster. Hva skjer på dette forumet? Det arrangeres byggekonkurranser, du kan få og gi inspirasjon. Du møter likesinnede med felles glede over legoklosser. Du får spesielle medlemstilbud på LEGO. Søk opp Brikkelauget på facebook og instagram. Der finner du bilder fra konkurranser og utstillinger fra våre medlemmer.

Nå i disse Covid 19 tider, må vi finne gleder der de er. Som Prof Dumbledore sa. "Glede kan bli funnet, selv i de mørkeste tidene, hvis man bare kan huske å slå på lyset" (Fra boka Harry Potter: Fangen fra Azkaban)

Så slå på lyset i rommet hvor du har din Lego og bygg i vei. Vis oss dine byggverk. Uansett om det er originale modeller, kanskje du syns en teknikk som er brukt i byggverket er morsom, ny, spennende, og dine egne kreasjoner. Lista er lav for hva du kan legge ut. Nye sett er spennende for de som samler, og det er gøy å se hva du kan bygge med et sett, kanskje din løsning har noe nytt andre ikke har testet selv?

Det er mye gøy på åpent forum, men det er enda flere muligheter på sidene som åpnes når du har meldt deg inn som fullverdig medlem. Er det noe du savner så send epost til styret: kontakt(alfakrøll)brikkelauget.no og vi skal se om vi kan finne det du spør etter.

Bli med å bygg da vel :)

Hilsen Styret
(publisert av Bloom)
25.09.20 Skærbek 25-27/9-2020
Skærbek fan weekend avholdes 25-27 september 2020.

Flere av Brikkelauget sine medlemmer deltar her. Kommer du?
(publisert av Bloom)
|< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >|