Medlemskap

Det finnes mange grunner for å bli medlem!

Som en registrert forening kan Brikkelauget nå sørge for å få rabattavtaler, klossestøtte, reisestøtte til utstillinger, og evt. andre typer støtte til sine medlemmer.

Her er en oversikt over noen konkrete gjeldende tilbud:

  • Mulighet til å bestille løse klosser én gang i året til gunstige priser direkte fra LEGO (18-års aldersgrense), under forutsetning at klossene brukes til modeller som blir stilt ut offentlig.
  • 20% rabatt på LEGO-esker i butikkene Høyt og lavt på Østerås Kjøpesenter og Rykkinn Nærsenter.
  • 15% rabatt hos Bulkbricks
  • 10% rabatt på www.BrikkeButikken.no (ved bruk av rabattkode); Bruk søkeordet "brikkelauget" for å finne andre gode medlemstilbud
  • 10% rabatt i følgende BrickLink-butikker: Helge's Sets & Bricks, Small Bricks, LOCO's_SHOP, GislanderTrading, BE.
Brikkelaugets medlemmer får mulighet til å delta i fellesutstillinger, både i Norge og i utlandet. For å beholde et visst kvalitetsnivå blir det for hver fellesutstilling satt en utstillingskomité som skal bl.a. bestemme hvilke modeller kan være med i felleslayouten og på utstillingen for øvrig.

Det finnes en egen del på diskusjonsforumet, tilgjengelig kun for medlemmer. Medlemmer får også stemmerett på Brikkelaugets årsmøte.

Vil du bli medlem?

For å bli medlem, må man gjøre følgende:
  1. registrere seg på forumet (lenken åpnes i nytt vindu) - merk at det kan ta noen timer før brukerkontoen blir aktivert da dette gjøres manuelt
  2. innbetale medlemskontingent à 250kr (NB: gjelder kalenderåret) til Brikkelaugets bankkonto i DNB: 15039909097 (NB: ny konto fom 1.1.2018). Husk å oppgi fullt navn, adresse, fødselsdato og brukernavnet på forumet.
  3. sende en epost til medlembrikkelauget.no med de samme opplysningene, med en gang betalingen er registrert.
Ved fornyelsen av medlemskapet holder det med fullt navn og brukernavn på forumet. Vi ber om at det blir betalt etter nyttår for påfølgende kalenderår. Frist 31. januar. Ta kontakt hvis det skulle være problemer (samme adresse).

NB: Husk at Brikkelauget er orientert mot voksne LEGO-entusiaster. De yngre er velkomne, men vi kan ikke ta spesielt hensyn til dem når det gjelder innhold i forumet. Det er heller ikke noen i Brikkelauget som kan ta ansvar for mindreårige personer som er med på utstillinger, så foreldre/foresatte bes spesielt om å sørge for at deres barn/ungdom ikke reiser uten en myndig person som har ansvar.

Er medlemskapet ditt i orden?

Du kan sjekke om medlemskapet ditt er i orden ved å følge denne lenken: http://brikkelauget.no/side/ismember