Brikkelauget

for norske LEGO-entusiaster
Dato/klokkeslett: 2022-01-16 19:09:42

Tidssone UTC + 1 time


Brikkelauget - Registrering

Brikkelauget er en forening orientert mot voksne LEGO-entusiaster.
De yngre er velkomne, men vi kan ikke ta spesielt hensyn til dem når det gjelder innhold i forumet.
Vi viser for øvrig til våre websider med en mer detaljert beskrivelse av foreningen
.


Ved å registrere deg hos Brikkelauget, må du godta følgende regler. Vennligst ikke registrer deg om du ikke godtar reglene. Vi kan redigere disse når som helst og gjøre vårt beste for å holde deg informert. Du bør likevel lese gjennom reglene ofte når du er medlem av Brikkelauget. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort.

Forespørsler angående kjøp og salg skal kun foregå i Kjøp og salg-delen av forumet. Sending av private meldinger til flere medlemmer tolkes som uønsket reklame (spam) og slike meldinger kan bli fjernet av moderatorene.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendige, vulgære, injurerende, hatske, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med internasjonal lov eller gjeldende regelverk i ditt land eller landet hvor Brikkelaugets server befinner seg. Ved å bryte disse reglene, risikerer du utestengelse og varsel til din Internettleverandør. IP-adressen i alle innleggene registreres og vil bli benyttet til å opprettholde disse betingelsene. Du forstår at Brikkelauget har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge ethvert tema når de anser det nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men Brikkelauget kan ikke stilles ansvarlige for hacking o.l. i phpBB som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.
Vil vil gjøre vårt beste for å holde deg informert, men du bør likevel lese gjennom reglene ofte når du er medlem av Brikkelauget. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort.

Forumene er laget av phpBB (heretter omtalt som "de", "dem", "deres", "phpBB-programvaren", "phpbb.com", "phpBB-Gruppen" eller "phpBB-gruppene") som er en forumtjeneste lansert under "The General Public License" (heretter kalt "GPL") og kan lastes ned fra phpbb.com. PhpBB-programvaren tilbyr kun hjelp på Internettbaserte diskusjoner og GPL forbyr dem strengt i hva vi tillater og/eller forbyr som rettighetsbasert innhold og/eller oppførsel. For mer informasjon om phpBB, se: phpbb.com/. Du kan også se den norske supportsiden phpBB.no.

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support