Brikkelauget

for norske LEGO-entusiaster
Dato/klokkeslett: 2019-12-14 03:29:35

Tidssone UTC + 1 time
Skriv et svar
Brukernavn:
Emne:
Meldingskropp:
Skriv meldingen din her, den må ikke inneholde mer enn 60000 tegn. 

Smil
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Skriftstørrelse:
Skriftfarge
NB: Du er ikke logget på! Vær vennlig og logg deg på før du skriver innlegget.
Valg:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Slå av BBKode
Deaktiver Smil
Ikke link URLer automatisk
Godkjenning av innlegg
For å forhindre automatiske innlegg, krever administratoren at du skriver inn en bekreftelseskode. Koden vises på bildet under. Hvis du ikke klarer å lese koden, kontakt administratoren.
Bekreftelseskode:
Skriv inn koden eksakt slik du ser den på bildet. Om du bruker store eller små bokstaver spiller ingen rolle.
   

Emne - Mountain Brick 2019 Dovrebanens jubileum
Forfatter Melding
  Innleggets emne:  Mountain Brick 2019 Dovrebanens jubileum  Svar med sitat
Da det årlige Mountain Brick arrangement i Oppdal skal være en del av Dovrebanens, banestrekningen Dombås - Støren, 100 års jubileum i 2021 vil det i forbindelse med Mountain Brick 2019 bli avholdt følgende:

Fredag 1. mars: Workshop i Oppdal, med det formål å motivere intereserte bedrifter, kommunale og fylkeskommunale enheter, organisasjoner og privat personer til å delta i forberedelsene, planlegging og gjennomføring av Dovrebanens 100 års jubileum i 2021.

Innledere fra bl.a. Bane Nor, Norsk jernbanemuseum og Norsk jernbaneklubb.

Mountain Brick 2021 vil her bli lagt inn som et innspil i dialogen om arrangementer som skal gjennomføres i jubileumsåret fra foreningen Mountain Brick.

Workshoppen fredag 1. mars er åpen for alle interesserte. Ta kontakt på PM eller på mogens@mountainbrick.no hvis du er interessert i å delta på denne workshop om fredagen.

Lørdag 2. mars: Workshop i regi av Mountain Brick 2019. Her vil community build av et større jernbaneanlegg i LEGO bli tema. Les mer om denne workshop her http://www.mountainbrick.no/workshop/

Søndag 3. mars: I Allsalen i Oppdal kulturhus, hvor ustillingen under Mountain Brick 2019 avholdes, vil det også bli et jernbanehistorisk hjørne hvor bl.a. Norsk jernbaneklubb, Dovrebanen - jernbanehistorisk forening og Arbeidsgruppen for jubileet vil ha stand og formidle jernbanehistorie og jubileumssamarbeid.

Foreningen Mountain Brick ser det som essentiell å samarbeid tverrfaglig med andre organisasjoner til felles glede, markedsføring av våre interesser og for å treffe potensielle nye LEGO entusiaster. Et samarbeid som kan føre til nye spennede prosjekter.

kletvoldlego/Mogens
Innlegg Skrevet: 2019-01-30 13:53:38

Tidssone UTC + 1 time


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support