Brikkelauget

for norske LEGO-entusiaster
Dato/klokkeslett: 2021-09-27 02:24:03

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Skriv et svar
Brukernavn:
Emne:
Meldingskropp:
Skriv meldingen din her, den må ikke inneholde mer enn 60000 tegn. 

Smil
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Skriftstørrelse:
Skriftfarge
NB: Du er ikke logget på! Vær vennlig og logg deg på før du skriver innlegget.
Valg:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Slå av BBKode
Deaktiver Smil
Ikke link URLer automatisk
Godkjenning av innlegg
For å forhindre automatiske innlegg, krever administratoren at du skriver inn en bekreftelseskode. Koden vises på bildet under. Hvis du ikke klarer å lese koden, kontakt administratoren.
Bekreftelseskode:
Skriv inn koden eksakt slik du ser den på bildet. Om du bruker store eller små bokstaver spiller ingen rolle.
   

Emne - Det er noe vi må snakke om
Forfatter Melding
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Jeg var selv der i 2014, men fikk nok litt kontakt med enkelte da vi hadde Lego Movie visningen.
Det var fortssatt mange ukjente, da man dukket opp på PKH den gang.

Er nok kanskje ikke den som lett tar kontakt. Men prøver. Muligens det at enkelte ikke forsstår helt hva jeg sier,
leder til at de enten ikke hører eller ikke ønsker å snakke med meg.

Følte spesielt dette ved siste PKH. Da var det flere jeg snakket til som ikke svarte.
Men jeg ber de som ikke forstår meg helt, spør en gang til, så prøver jeg igjen. :-)

Alt i allt så syntes jeg det gikk veldig bra første gang. Man klarer jo ikke å hilse på alle.
Ofte faller man vel i "klikker" med de man kjenner fra før.
Er nok enig at man må prøve å få de nye inn i varmen.

For min del er byggingen og få vist det frem en del av gleden med å bygge.
Med liten plass hjemme, så er det ikke så mye plass.
Innlegg Skrevet: 2018-03-09 17:30:13
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Iom at vi alle en gang var ny i Brikkelauget, tror jeg vel de fleste kan kjenne seg igjen i følelsen av å være en ukjent, en som ikke er "innafor". Selv sirklet jeg rundt de tidligste BL medlemmene en stund før jeg tok kontakt. De som kjenner meg vet at jeg ikke er spesielt blyg, men likevel, det tok litt tid å bli varm i trøya.

Jeg tror at vi alle kan være flinkere til å ta kontakt med folk vi ikke kjenner på arrangementer. Kanskje vi kan gjøre det så enkelt som at alle som skal på et arrangement tar mål av seg å snakke med minst 1 ny som man ikke har sett før, vise interesse og spørre. Er du ekstra modig kan du jo ta kontakt med enda flere i samme slengen.

Hva er ditt nick?, hva liker du å bygge? hvor kommer du fra? hva heter du? er enkle inngangsspørsmål. Dette høres sikkert banalt ut, men jeg tror det kan være så enkelt. Det krever egentlig minimalt med innsats. For å bruke treningsguruen i NRK sitt uttrykk: Bærre gjær det!
Innlegg Skrevet: 2018-03-09 13:48:11
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Mange innspill og ser det en en god diskusjon om emnet :) Jeg mener vi skal være en forening som omfavner alle som har en felles interesse for LEGO. Innenfor dette er vi som en forening sammensatt av mange forskjellige mennesker med mange forskjellige interesseområder. Jeg tenker at vi skal ha stor takhøyde og være et sted hvor alle skal føle seg velkommen. Vi er det vi er og blir det vi blir som forening ut i fra hva den enkelte gir av seg selv og inkluderer. Selv føler jeg at jeg gjerne skulle ha tid til å se alle når vi møtes og skulle ønske at tiden vi har sammen når vi treffes kunne gjerne vært minst doblet. Det samme gjelder tiden på forum og det å gi tilbakemeldinger på alle de kreasjoner som publiseres. Vi er hva vi er ut i fra hva vi som gruppe/alle medlemmene bidrar med og alle konstruktive forslag for å gjøre det bedre er velkommen i mine øyne :)
Innlegg Skrevet: 2018-03-09 01:59:41
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Jeg bruker ofte Lego til å illustrere at realfag er viktig i samfunnet for at ikke bygninger, bruer og annen infrastruktur skal ramle ned. Det trengs riktig utforming for at det vi lager skal være stivt og sterk nok, og dette bør vi regne på før vi bygger det. Dette betyr at jeg ofte bygger et tårn av 2x2 Legoklosser som settes oppå hverandre, og så er spørsmålet hvor høyt kan vi bygge? Det går gjerne fint å nå 129 klosser som beregninger viser at en kan forvente ved "typisk presisjonsnivå". Noen har presisjon og tålmodighet til å nå opp mot 200 klosser, mens den teoretiske grensa på 231 klosser er umulig å nå. Det blir gjerne god stemning med spenning i luften...
Innlegg Skrevet: 2018-03-08 17:18:23
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Alle må få bygge det de vil, stort eller smått, tan eller rosa. Er jo samme hobbyen, og samles rundt merkenavnet LEGO.
Hvem har satt høyden for bidrag i forumet? Se på facebook-sider der alle poster det de lager. Er byggeren fornøyd med modellen har han/henne nådd målet.
Skulle ønske det var mye mer poster i galleriet av alt mulig. Så mange i BL som bygger, så burde det kommet stadig nye poster der.
Jeg er ikke flink til det selv siden jeg bruker blogg desverre :/ " ta seg selv i øret"
Innlegg Skrevet: 2018-03-08 16:49:53
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Min tanke om dette er vel at man må være med på sosiale ting for å bli med i hum kall det kjernen av Brikkelauget. Det er noe med det der å kunne sette et ansikt til et nick, da blir man fort mer interessert. Så argumentet om å ikke bli med fordi det er så vanskelig å få innpass, det er ikke så veldig logisk sånn sett ?

Men vi kan sikkert bli bedre til å ta imot førstegangs reisende på ulike arrangement. Dersom det skal være en sånn tilbakemeldings ting tang etter PKH, kanskje en ide å ha med noen ekstra spørsmål til de som evt er med første gang, for å se om de har noen ideer om hva som evt kan gjøres bedre?
-Sånn om de ikke vil komme med noen tips til oss i tråden her altså :)

Veldig glad for at Andrew tar opp det der med hvem man bygger for. Det er noen her som er ekstremt gode til å bygge nesten hva som helst, også er det noen som er veldig gode på sitt felt.
-Også er det noen som bygger mest for å ha det gøy. Tinga eg har laga til f.eks. Kids expo/BTC er laga for å fenge barna. -Når tinga ikkje får stå i fred fordi barna bare må leke med dem, da har eg nådd målet mitt.
Men å ta bilder at det for å poste i galleriet her - hum, det som postes der i dag er i en helt annen liga.

Føles det som om at det er et A lag og et B lag av Brikkelauget, sånn statusmessig? Definitivt!
Men dette burde vært enkelt å forbedre, det trengs bare litt mer takhøyde :)
Innlegg Skrevet: 2018-03-08 16:39:44
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Men i hovedtema: bygger ikke alle for å se gleden i besøkenes ansikter, eller er det for å imponere hverande??
Jeg har alltid i bakhuet hva et barn syns er morsom å se når de kommer inn dørene. Det er alltid fokuset.
Er nok derfor jeg også bare deltar på PKH og BtC.

Dette er et ømfintelig tema og tør ikke uttale meg for mye.

Men jeg har fått kommentarer fra noen at de ikke ønsker å delta på f.eks PKH fordi de syns det er vanskelig å "bli endel" av gjengen. Er det virkelig slik at folk ikke klarer komme inn, bevisst eller ubevisst av oss?
Innlegg Skrevet: 2018-03-07 23:38:29
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Dette er litt på sidelinjen av det som egentlig diskuteres i denne tråden, men likevel relevant. Forutsatt at vi får det til, så kommer det etter hvert noen funksjoner i forumet som kanskje kan gjøre at terskelen blir lavere både for å kunne gi tilbakemeldinger og selv publisere bilder av det man holder på med. Dette kommer i forbindelse med relansering / fornying av nettsidene våre som forhåpentligvis ferdigstilles i løpet av 2018 en gang. Stay tuned! :)
Innlegg Skrevet: 2018-03-07 15:45:40
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Tenkte jeg ville bump'e denne litt så den kommer opp litt i innleggslista jeg - Det er et viktig emne, forøvrig ikke bare på kjønn, men også på ferdigheter og sin egen vurdering av ferdighetene sine.
Vi har flere jenter som jeg føler at jeg ikke når opp til knærne når det kommer til byggeferdigheter, nesten farlig å nevne noen i fare for å risikere å glemme noen (så hvis noen føler seg glemt så er det ikke med vilje) men både Birgitte og Cecilie kan kjøre sirkler rundt hva jeg får til, Merete og Kristin med sine Friends oppsett er kule, Lattermild satt i gang en genial plan med å ha "Duplobyggeområde"....Vibeke som kan bygge alt fra hus til GBC...
Jeg kan delvis bygge GBC og vinkelbilder jeg. Det er det jeg føler jeg får til. Føles liksom ikke i samme divisjon engang.
Innlegg Skrevet: 2018-03-07 11:56:55
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Dette var en fin diskusjon. Flott at du tok det opp Birgitte. Åpenheten rundt dette, og responsen, gjorde at jeg omsider meldte meg inn i brikkelauget (+at LUGBULK frister, selvfølgelig). Det ser ut som du traffe en spiker på hodet her :)

Nå kjenner jeg ikke miljøet, så ta uttalelsene mine med en klype salt. Det er generelle betraktninger og innsikter jeg har fått i eget liv.

Jeg har vært med på et par samarbeidsprosjekter på eurobricks, men det kunne vært gøy å gjøre noe slikt til utstillinger også. En del av utstillingen kan ha et felles tema, så bygger man det i den stilen man selv vil. Med litt planlegging klarer man sikkert å få det til å flyte fint (og da må man snakke sammen). Områder med et sammenhengende tema tiltrekker seg ofte oppmerksomheten min i større grad enn enkeltstående bygg. Det er både pluss og minus mtp tilbakemeldinger, da ihvertfall jeg ser ting i flere nivå. Først det som er mest eyecatching, deretter andre detaljer som glir så sømløst at man ikke ser dem til å begynne med, men som gjerne blir min favoritt i etterkant. Da blir det enklest å kommentere på det åpenbare. Så det er både et spørsmål om tid, hvor godt man klarer å fokusere, egne nerver i sosial setting, og hvor tilnærmelig kroppsspråk man selv har. Ikke den letteste kombinasjonen, men greit å ha i bakhodet. Selv blir jeg ofte en kombinasjon av brydd og stolt dersom jeg får skryt/oppmerksomhet. Jeg har bestemt meg for at den perfeksjonismen og utilstrekkelighet jeg føler på med ethvert bygg ikke får meg noen vei, og vil oppfordre også andre til å legge ut ting selv om man kanskje ikke føler det er "bra nok". Man kommer seg aldri opp trappa om man ikke går stegene, og tør å få konstruktive tilbakemeldinger så vel som skryt. Og jeg skal være den første til å innrømme at det er vanskelig å både gi og ta kritikk/skryt, men ønsker det velkommen likevel.

Synes det er flott at det er flere kvinner med i lauget, nettopp for å motarbeide den egodyrkingen og konkurransekjøret som lett kommer i mannsdominerte hobbyer. Det er utfordrende å gi tilbakemeldinger på ting jeg ikke mestrer så godt selv, og jeg liker å kommentere detaljer jeg ser har vært en utfordring å få til, men jeg skal prøve å gi mer kommentarer, også på ting jeg ikke føler meg så sterke på. Som f.eks Friends, og technics.

I piratspillet BoBs på eurobricks er det en pirat som bruker Friendsfigurer mixet inn med vanlige minifigs, og det funker faktisk meget bra. Mange av frisyrene kan også fint brukes på vanlige minifigs.

Ble sånn delvis relevant. Gleder meg til treffe folket og diskutere både Lego, og alt som hører med.
Innlegg Skrevet: 2017-05-14 11:00:43
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Nå er jo denne diskusjonen startet for en god stund siden, og er redd jeg ikke har fått med meg det fordi jeg ikke har vært på forumet på en liten stund. Likevel ønsker jeg å kommer med min erfaring.

Jeg er en annen Friends-dame. Sammen er MereteN og jeg ekstremt synlige og virker sikkert som om vi blåser i hva andre måtte mene om hva vi gjør. Men det er ikke så enkelt.

Jeg var ikke medlem i Brikkelauget i begynnelsen. Jeg var "medbrakt" med eikari, som er mannen min, og begynte fordi en av gutta (husker ikke hvem) oppfordret meg til det på det sterkeste. "Vi trenger flere damer her også, det har vi alle godt av" fikk jeg høre. Og det var veldig positivt.

Men så er det så rart med disse utstillingene, da. Jeg druknet de første gangene, og følte veldig at vi som stilte ut med Friends ble behandlet som små barn som man klapper på hodet og sier "det var bra, lille venn" til uten egentlig å merke dem. Jeg skjønte fort at vi var nederst på rangstigen i Lego-verdenen.

Men jeg bygger Lego som jeg fint kunne ha fylt opp med minifigs i steden for Friends dukker, og det ville ha sett ut som "vanlig guttelego". Så hvorfor føler jeg at jeg er tatt så lite alvorlig? Jeg føler meg aldri god nok, og når jeg ble anbefalt å bygge noe til LegoWorld, tenkte jeg bare at "de er bare høflige, jeg er ikke flink nok". Men man må jo ikke være best for å være god?

Jeg har fått noen kommentar på det jeg har laget. Den kommentaren som jeg ble mest glad for, kom fra L@go på PKH i 2016. Han hadde masse ting å gjøre, og likevel stoppet han opp, så på modellen min, og sa "Skikkelig bra foss!". Og fortsatte videre. Jeg satt umåtelig pris på det, fordi det virket som en ærlig kommentar fra en som hadde sett HELE modellen min og lagt merke til at jeg hadde jobbet for å få fossefallet så realistisk jeg klarte. Og det var en av de få tilbakemeldingen jeg fikk fra Brikkelaugmedlemmer. Det er naturligvis mange modeller og mye å gjøre å se på PKH, så det var nok flere enn meg som fikk lite tilbakemelding.

Jeg kan helt ærlig ikke svare på om dette er et kvinneproblem eller ikke, men jeg følte det sånn da jeg begynte. Og mange ganger gjør jeg det fremdeles. Jeg vet at Cecilie og Birgitte er fantastiske, og ofte blir presentert på nettet. De har jobbet hardt for å komme der de er nå, og da bør man ta det spesielt opp når en av dem påpeker dette som et tema.

Men som forum tror jeg vi MÅ bli flinkere til å se hverandre! Jeg har aldri lagt ut et eneste bilde av de få tingene jeg bygger. Jeg føler det ikke er bra nok. Men det er mitt problem. Vi BØR bli flinkere til å legge ut! Vi bør også alle sammen bli flinkere til å skrive kommentarer på andres galleriposter. Det er faktisk veldig hyggelig å få kommentarer selv om det er bare "Stilig bygg!" eller tilsvarende. Jeg tviler på at noen synes det er unødvendig støy, ingenting er verre en øredøvende stillhet.


Kristin
Innlegg Skrevet: 2017-04-28 17:10:36
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
kletvoldlego :
I forhold til mitt siste innlegg på "Det er noe vi må snakke om" spør jeg herved om følgende: Er det mulig, i tillegg til forumnavn, å legge inn fult navn på "etiketten" på venstre side av våre innlegg?

kletvoldlego/Mogens

Det går eventuelt an å legge navnet sitt i signaturen ...
Innlegg Skrevet: 2017-04-28 12:58:38
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Fullt navn og verdier.. vet ikke jeg..
Da funker nick her og på facebook-blogg best ;)
Innlegg Skrevet: 2017-04-26 21:59:57
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Lattermild :
L@go :
kletvoldlego :
I forhold til mitt siste innlegg på "Det er noe vi må snakke om" spør jeg herved om følgende: Er det mulig, i tillegg til forumnavn, å legge inn fult navn på "etiketten" på venstre side av våre innlegg?

kletvoldlego/Mogens

Dette må være opp til den enkelte. Ønsker man ikke fullt navn på sine innlegg, skal man ikke tvinges til det. Ønsker man det, kan man bytte ut sitt forumnavn med sitt eget navn. Det er min krystallklare mening.


Noen av oss svarer også like gjerne på nick som på navn (hilsen "vært på internett lenge").

Heh, flere av oss altså! Kanskje jeg skulle fått Sjanten på navnskiltet og. (Og et par av de andre online nick'ene mine som jeg også fint reagerer på...hm, nei. da blir skiltet langt..:) )
Forøvrig, "jentefarger"...mitt lille innslag på PKH var det da en god dæsj lilla i og.
Innlegg Skrevet: 2017-04-26 20:28:07
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
L@go :
kletvoldlego :
I forhold til mitt siste innlegg på "Det er noe vi må snakke om" spør jeg herved om følgende: Er det mulig, i tillegg til forumnavn, å legge inn fult navn på "etiketten" på venstre side av våre innlegg?

kletvoldlego/Mogens

Dette må være opp til den enkelte. Ønsker man ikke fullt navn på sine innlegg, skal man ikke tvinges til det. Ønsker man det, kan man bytte ut sitt forumnavn med sitt eget navn. Det er min krystallklare mening.


Noen av oss svarer også like gjerne på nick som på navn (hilsen "vært på internett lenge").
Innlegg Skrevet: 2017-04-26 19:39:59
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
kletvoldlego :
I forhold til mitt siste innlegg på "Det er noe vi må snakke om" spør jeg herved om følgende: Er det mulig, i tillegg til forumnavn, å legge inn fult navn på "etiketten" på venstre side av våre innlegg?

kletvoldlego/Mogens

Dette må være opp til den enkelte. Ønsker man ikke fullt navn på sine innlegg, skal man ikke tvinges til det. Ønsker man det, kan man bytte ut sitt forumnavn med sitt eget navn. Det er min krystallklare mening.
Innlegg Skrevet: 2017-04-26 12:20:18
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
I forhold til mitt siste innlegg på "Det er noe vi må snakke om" spør jeg herved om følgende: Er det mulig, i tillegg til forumnavn, å legge inn fult navn på "etiketten" på venstre side av våre innlegg?

kletvoldlego/Mogens
Innlegg Skrevet: 2017-04-26 11:03:18
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Lego som industri er vanvittig kjønna, og veldig rettet mot gutter. «Jentelego» er rosa og ikke til å bygge med, mens «guttelego» fokuserer på avanserte konstruksjoner.

"Sitat fra forskning.no"

Stigmatisering innenfor Lego har vært tilstede så lenge jeg kan huske. Vi som er oppvokst på 80 tallet har vel et minne om at Lego var for gutter mens Barbie var en ting for det motsatte kjønn. Den delen har vel forandret seg en del de senere år med inntoget av Belville og Friends. Likevel er det litt sånn at det ikke var/er ment for bygging.. Kun til å lekes med. Av den grunn så tror jeg at den sosiale aksepten for det kvinnelige kjønn innenfor MOC har en forankring innen barndom og kjønnsroller.
Gutter er opptatt av ting mens jenter er opptatt av relasjoner... Veien til 100% sosial aksept er lang så lenge Janteloven står så sterkt i Norge.
Innlegg Skrevet: 2017-04-24 23:01:03
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Må bare berømme Birgitte for at hun tar opp dette til diskusjon på forumet. Og til de som har fulgt opp. Og takk for en flott dialog som det har ført med seg!

Jeg skal ikke dvele så mye ved hvorfor at eksempelvis Birgitte og flere andre opplever det slikt, men heller prøve å komme med konkrete forslag til hvordan vi som laug skal prøve å integrere medlemmene mer i foreningen, slik at de blir kjent med fler av oss.

Men som flere er inne på har dette ikke noe med kjønn å gjøre. Så hektisk som mange av de aktiviteter og arrangementer vi deltar på, kan det være vanskelig å bli kjent med mer enn noen få hver gang.
Er man først aktiv og legger seg i selen for å få kontakt med publikum under eksempelvis PKH 2017 blir det lite tid til å få skikkelig kontakt med andre medlemmer, enn de som man er naboer med i eksempelvis bylayouten.

En av naboene mine ved årets PKH var Andrew og vi fikk for annet år i trekk et godt samarbeid, både praktisk og ikke minst overfor publikum. Begge gjorde sitt til at publikum følte seg "hjemme" og at de ble fulgt opp. Før vi forlot hverandre på PKH 2017 avtalte vi å samarbeid neste år også - at våre bidrag til by lay out skulle integreres med hverandre. Og med ideer om hvordan vi skulle engasjere publikum noe mer. For at vårt samarbeid neste år skal lykkes er vi avhengig at PKH 2018 ikke legges i den periode hvor sauene på Kletvold skal lamme. Så Harald, skal jeg delta må PKH 2018 må arrangementet ikke legges etter 1. mai.

Selv bruker jeg kletvoldlego som navn på forumet. Men er det ikke et lite tankekors at vi bruker nickname? Selv føler jeg at det kan være vanskelig å koble riktig navn ved arrangementer og navn som folk bruker på forumet. Det går et par PKH'er/år før du kobler navn og forumnavn. Kan det være en av grunnene til at det er vanskelig for medlemmene å bli kjent?

En annen grunn til at det kan være vanskelig å få "innpass" i miljøet kan være at det er få om ingen felles byggeprosjekter, eller virksomhet hvor det ikke er publikum tilstede, som workshops, kurs etc. Her vil jeg nevne at det er medlemmer som kvier seg ved at bygge egne MOC's av ulike årsaker. Bl.a. at de ikke har troen på at de kan bygge noe som lever opp til det de ser på ulike nettsider og Lego arrangement.

Selv arbeider jeg med en ide om å få til et større Lego arrangement i Oppdal i forbindelse med Dovrebanens 100 års jubileum i 2021. Holder på å file til en prosjektbeskrivelse som jeg vil sende til styret i Brikkelauget i løpet av kort tid. Arbeidstittel Brick train 2021.

Men en av forutsetningene for å få til et slik arrangement er at det i årene forinnen, 2018, -19, -20 og -21 arrangeres Workshops med det formål å planlegge og utvikle Brick train 2021 og i felleskap bygge sentrale deler av utstillingen. Større moduler som er lett og flytte og som eksempelvis kan brukes som grunnelementer ved de årlige PKH'er. På PKH bylay out mangler det bl.a. en større driftsbanegård og en hovedbanegård.

Pointen med dette forslag er - og dette innlegg - er at forberedelsen til Brick train 2021 gjør det mulig og få til community building hvor de medlemmer som er interessert kan være med på å bygge større MOC's, lære hvordan man organisere og bygger MOC. I et fellesskap hvor man kan lære av hverandre, og ikke minst bli kjent med flere medlemmer i lauget.
Men ved planlegging av de større MOC's bør det være mulig at de enkelte deltakere kan bygge deler av prosjektet på stedet hvor de bor, hvoretter de mindre moduler tilpasses på de årlige Workshop's.

Birgitte kunne eksempelvis være en viktig premisgiver når det gjelder formgiving av større felles MOC. Hun har jo bevist at hun er kreativ når det gjelder bruken av våre elskede brikker.

Integrering av eksempelvis Friends, GBC og Star wars i Brick Train 2021 må være mulig slik at arrangementet blir et felleskap for alle Brikkelaugets medlemmer. Herman foreslog eksempelvis at Vestfronten på Nidarosdomen, som nettopp er vist på forumet, burde være et utgangspunkt for et felles byggeprosjekt.

Disse større felleskaps bygget MOC's bør være en del av Brikkelaugets portofølge.

Mer om Brick train 2021 senere.

kletvoldlego/Mogens

NB! Hadde egentlig bestilt enerom på Vikhammer motell under PKH 2017, men motellet ville det annerledes. Delte rom, og ble kjent, med en trivelig kar som tilligemed hadde bygget en stasjon til felles lay outen.
Innlegg Skrevet: 2017-04-23 20:32:40
  Innleggets emne:  Re: Det er noe vi må snakke om  Svar med sitat
Nå har jeg tenkt og tenkt og skrevet og skrevet, men det er så utrolig vanskelig å få tankene ned på papiret.

Så da gjør jeg det enkelt og sier: Tusen takk for at du tar opp dette, jeg tror det er viktig for lauget og LEGO-miljøet i Norge at man diskuterer dette - og gjør noe med det!

Jeg føler på mye av det samme selv. Både det at jeg mister egen byggemotivasjon, men også at jeg kanskje dreper andres motivasjon. Jeg skal skjerpe meg på begge deler. Jeg skal sette enda mer pris på de tilbakemeldingene jeg får, og jeg skal bli enda flinkere til å se andre i Brikkelauget. Så takk for ukens tankevekker :)

Det bobler inni meg når jeg skriver, og dette var en liten del av boblene....plutselig kommer det mer...
Innlegg Skrevet: 2017-04-21 12:48:09

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 12 gjester

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support